Protokolün Hurmaları Engelli Tuğbanur Karakaş'tan

Manisa Valiliği öncülüğünde hayırseverlerin katkılarıyla düzenlenen “İftar Vakti, Kardeşlik Vakti” iftar yemeğinde Sakarya Mahallesi sakinlerinden engelli Tuğbanur Karakaş, protokol üyelerine hurma ikram etti.

Protokolün Hurmaları Engelli Tuğbanur Karakaş'tan
Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesinde, Şehzadeler Kaymakamlığı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası katkılarıyla Alaybey Pazaryerinde yaklaşık bin kişinin katılımıyla düzenlenen “İftar Vakti, Kardeşlik Vakti” iftar yemeğine Vali Yardımcısı Baha Başçelik, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Hilmi Polat, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Bankoğlu, Tolga Tunç Çalışkan, Türkiye Muhtarlar Derneği Manisa Şube Başkanı Mahir Arslan, Alaybey Mahalle Muhtarı Kemal Öz, Sakarya Mahalle Muhtarı Orhan Oktay, Dilşikar Mahalle Muhtarı İhsan Uyar, Şehitler Mahalle Muhtarı Hasan Dalgızlılar ve mahalle halkı katıldı.

İftar yemeğinden önce tek tek masaları dolaşan protokol iftar yemeğine katılan vatandaşların Ramazanını kutladı. İftar öncesi Kur’an-ı Kerim okundu. Akşam ezanının okunmasından sonra protokol mahalle halkıyla birlikte orucunu açtı. Mahalle sakinleri tarafından büyük ilgi gören protokol üyelerine Sakarya Mahallesi sakinlerinden engelli Tuğbanur Karakaş hurma ikram etti. İftar yemeğinden sonra Vali Yardımcısı Baha Başçelik ve Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu vatandaşlarla sohbet etti.

İftar yemeğine katılan mahalle sakinleri protokol üyeleri ile iftar yemeğine katkı sağlayan Manisa Valiliği, Şehzadeler Kaymakamlığı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA