Akseki Şahinler ÇPL'de Mezuniyet Heyecanı

Akseki Şahinler Çok Programlı Lisesinden (ÇPL) mezun olan 60 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Akseki Şahinler ÇPL'de Mezuniyet Heyecanı
Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine, Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü imdat Mithat Bağcı da katıldı.

Okul birincisi Şerife Nur Deveci, yaptığı konuşmada, lisede geçen dört yılın hayatı öğrettiğini söyledi. Deveci, "Hayatımızın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyoruz" dedi.

Okul Müdürü Deniz Diker, 39. dönem mezunlarını verdiklerini bildirdi. Diker, şöyle konuştu:

"Bizler siz sevgili öğrencilerimize mutlu ve başarılı olacağınız bir eğitim-öğretim ortamı hazırlamaya çalıştık. Sizleri hem mesleki açıdan hem de insani değerlere duyarlı olarak yetiştirdik. Bundan sonra yaşamınızda kendinize, ailenize, ülkenize ve insanlığa faydalı olmanızı ve Akseki Şahinler Çok Programlı Lisesi kimliğini her zaman gururla taşımanızı temenni ediyorum. Sizleri bugünlere getiren öğretmenlerinize karşı her zaman vefa duygusu içerisinde olacağınızı ve inanıyorum. Hepinize ömür boyu mutluluklar ve başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun."

Liseden mezun olan başarılı öğrencilere ödüllerini Kaymakam Murat Beşikci, Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı verdi.

Kaynak: AA