Bakan Çelik Ve AK Adaylardan Esnaf Ziyareti

Çalışma ve Sosyal ve Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu, Doç. Dr. Abdülkerim Gök ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü seçim çalışmaları kapsamında Haşimiye esnafı, Kuyumcular esnafı ve Tarihi Kapalı Çarsı esnafını ziyaret etti.

Bakan Çelik Ve AK Adaylardan Esnaf Ziyareti
Çalışma ve Sosyal ve Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu ve Doç. Dr. Abdülkerim Gök ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü ile beraber esnafı ziyaret ederek, 7 Haziranda yapılacak genel seçimlerde AK Partiye destek istedi. Vatandaşların Bakan Faruk Çelik’e yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Vatandaşların taleplerini de dinleyen Bakan Çelik AK Parti Hükümetinin Şanlıurfa’ya on üç yılda yapmış olduğu projeleri, yatırımları, yapılan hizmetleri ve seçim sonrası yapılacak olan hizmetleri kısaca anlattı.

Esnaf ziyareti sonrasında bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu şunları ifade etti: “Çarşı esnafımızı ziyaret ediyoruz, sağ olsunlar bizleri güler yüzle karşılayıp destek sözü verdiler. 7 Haziranda sandıkların AK Parti oyları ile patlamasını heyecanla bekliyoruz”.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdülkerim Gök ise, “Sayın Bakanımız Faruk Çelik ve Seydi abimizle esnafımızı ziyaret ediyoruz. Öğlenden sonra da muhtarlarımızla birlikte olacağız. Durmak yok yola devam diyoruz. Allah mahcup etmesin.”
Kaynak: İHA