Akseki Kaymakamlığından İhtiyaçlılara Sıcak İftarlık

Akseki Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaçlılara günlük sıcak yemek servisi yapılıyor.

Akseki Kaymakamlığından İhtiyaçlılara Sıcak İftarlık
Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, ilçe genelinde yaşlı, engelli ve kimsesizler ramazan ayı boyunca sıcak yemek yardımında bulunulduklarını söyledi.

Proje sayesinde devletin şefkat elinin yoksul vatandaşlara uzatıldığını dile getiren Beşikci, "SYDV tarafından tespit edilen yardıma muhtaç 60 aileye her gün iftarlık günlük sıcak yemek servisi yapılıyor. Vatandaşlar çalışmadan memnuniyetini dile getiriyor" dedi.

Vatandaşların ihtiyaçlarını doğru tespit edip ihtiyaç sahiplerine yardımın zamanında ve eksiksiz ulaşmasını sağlamanın önem taşıdığını dile getiren Beşikci, şöyle konuştu:

"Bu anlamda sıcak yemek dağıtımı yapılan evleri gezerek uygulamayı yerinde gördük. Genel anlamda vatandaşlarımızın evlerine sıcak yemek girmesinden çok mutlu olduklarını gördüm. Vatandaşlarımızın projemizden memnuniyeti bizleri de memnun etmiştir. Bizim amacımız da vatandaşlarımıza mutlu edebilecek nitelikte hizmet etmek, onlara devletimizin şefkat elini uzatmaktır."

Kaynak: AA