Milletvekili Şahin'den Arguvan'a Teşekkür Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 7 Haziran seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretleri kapsamında Arguvan ilçesini ziyaret etti.

Arguvan’da AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, geçen hafta genel seçimlerin yapıldığını hatırlatarak, “7 Haziran seçimleri bugüne kadar yapmış olduğumuz belki bütün seçimlerin en önemlisi olduğunu söylemiştik. Seçim öncesinde olayın önemine binaen gerçekten hem il teşkilatımız, hem ilçe teşkilatımız hem kadın kolları, hem gençlik kollarının tamamı gayretli bir şekilde çalıştılar” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin bugüne kadar devrim niteliğinde çalışmalar yaptığını belirten Şahin, “2002 tarihinden 2015 yılına kadar milletimizin karşılaşmış olduğu sorunlar ve bunları çözme noktasında en basiretli, en dik durmasını bilen, milletin yanında yer alan, devletin bütün imkanlarını millet için seferber eden bir hükümetin mensubu olmaktan gurur ve şeref duyduk. Yapmış olduğumuz çalışmaların tamamını anlatmaya gerek yok. Zaten evlatlarımızı okula gönderdiğimizde onların mutluluklarını yüzlerinden ve gözlerinden okuyorsunuz. Sağlıktaki birçok handikabı, kokuşmuşluğu, rezaleti ortadan kaldırarak vatandaşlarımızın insanca hizmet almasını sağlamış olduk. Verilen bu hizmetleri gördükçe gerçekten bizde mutlu olduk, sizlerde mutlu oldunuz” şeklinde konuştu.

Özgürlüklerin önünün kendi iktidarları döneminde açıldığını ifade eden Şahin, “İnsan haklarının kullanılması ve özgürlüklerin en iyi şekilde yaşatılması için önümüzde olan bütün engelleri kaldırdık. Bizden önceki iktidarların hiçbiri maalesef insanlarımıza zerre kadar özgürlük sağlamadı. İnsanlarımızı düşman tehdidi olarak algılayarak siyaset ayaklarını sürdürmeye çalıştılar. Kürtleri Kürt oldukları için, Alevileri Alevi oldukları için susturdular, ötekileştirdiler. Bunları şiddetle lanetliyoruz. Biz bu dönemi geride bıraktık ama bugün bakıyorsunuz AK Parti iktidarları döneminde Kürt’ü kendini en iyi ifade edebildiyse işte bu sizlerin sayesinde, sizlerin bize vermiş olduğu destekler sayesindeydi. Aleviler Alevi olduğunu göğsünü gere gere söyleyebiliyorlarsa bu AK Parti döneminde olmuştur. Eğer insanlarımız inandıkları şekilde yaşayabiliyorsa bu AK Parti sayesinde olmuştur” diye konuştu.

Kaynak: İHA