Arguvan Kaymakamı Yosunkaya'dan Mahalle Ziyaretleri

Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Yosunkaya, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı YüzbaşŸı ǖzcan Durmaz, Yazı İşŸleri Müdürü İzzet Güçlü, Toplum SağŸlığŸı Sorumlu Hekimi Sümeyye Yılmaz, Milli EğŸitim Müdür Vekili Hasan Yay, Sosyal YardımlaşŸma ve DayanışŸma Vakfı Müdürü şžengül UşŸen ile birlikte Koçak, Kuyudere, İçmece, Karahöyük ve Dolaylı mahallelerini ziyaret etti.

Kaymakam Yosunkaya, Kuyudere Mahallesi'nde yanlız yaşŸayan 89 yaşŸındaki Hatun LJarpıcı'nın da evine ziyarette bulundu. LJarpıcı'ya sahip çıkacaklarını belirten Yosunkaya, "Kaymakamlık bünyesinde gereken maddi yardımları sağŸlayacağŸız. Evi de yenileneceğŸiz ve gerekirse prefabrik ev yapacağŸız. ǖncelikle bu mevsimde kendisiniN daha sağŸlıklı koşŸullarda yaşŸamasını sağŸlayacağŸız" dedi.

EşŸini yıllar önce kaybettiğŸini belirten LJarpıcı, tek başŸına yaşŸadığŸı evinin yıkık ve oturulamaz halde olduğŸunu söyledi.

KomşŸularının kendisine sahip çıktığŸını dile getiren LJarpıcı, bu yüzden de komşŸularından ayrılmak istemediğŸini ve kendilerini çok sevdiğŸini aktardı.

Mahalle muhtarı Turan Yılmaz ise Kaymakam Yosunkaya'nın ilçelerinde göreve başŸladığŸı günden itibaren kendileriyle yakından ilgilendiğŸini ve muhtaç durumdaki vatandaşŸlara yardımcı olduğŸunu dile getirdi.

Kaynak: AA