DTO Başkanı Özer'in Kızı Dünya Evine Girdi

Denizi Ticaret Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’in kızı Avukat Sena Özer ile Denizli’nin tanınmış ailelerinden Halit ve Elif Tuzcuoğlu’nun oğlu Özal Tuzcuoğlu, çok sayıda davetlinin katıldığı nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi.

DTO Başkanı Özer'in Kızı Dünya Evine Girdi
EGS Kongre ve Kültür Merkezi Salonları’nda gerçekleşen nikah törenine Denizli eski Valisi Abdülkadir Demir, CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç çifti Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bakanlar gönderdikleri telgraflarla tebrik ederken, tören genç çiftin küçüklükten bugüne yaşamlarını anlatan sinevizyon gösterisiyle başladı.

Sinevizyon gösterisinin ardından genç çift davetlilerin alkışları arasında salona girdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın nikahını kıydığı genç çiftin nikah şahitliğini ise eski Valisi Abdülkadir Demir, CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Kızılay Denizli Şube Başkanı Habip Yıldız, Avukat Halil Sarı, İşadamı Abdülkadir Uslu, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, İşadamı Cavit Özer, Turgut Yavaşlar ve Sebahattin Yılmaz yaptı.

12 nikah şahidinin yer aldığı törende genç çiftten 12 çocuk isteyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptığı espriler ile herkesi kahkahaya boğdu. Eski Valisi Abdülkadir Demir de, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Konuşmaların ardından CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı genç çiftin evlilik cüzdanını teslim etti ve bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Kaynak: İHA