Antalya'da Hamile Kadın İle Çocuklarının Öldürülmesi

Antalya'da hamile kardeşi ve ikiz yeğenlerini öldüren Bayram D'nin, daha önce 4 kez intihar girişiminde bulunduğu, bir kez de annesini bıçakla öldürmeye teşebbüs ettiği öğrenildi.

Konyaaltı ilçesi Doyran köyünde yaşayan Bayram D'nin, hamile kardeşi Merve Kundakçı (27) ile 6 yaşındaki ikiz yeğenleri Fatma Nur ve Mehmet Kundakçı'yı boğazlarından bıçakladığı olay sırasında annesi Fatma D'yi odaya kilitlediği bildirildi.

Zanlının, daha sonra kız kardeşi Merve Kundakçı'yı ve yeğeni Fatma Nur'u yattıkları odada bıçakladığı kaydedildi. Zanlı Bayram D'nin, ardından evin salonunda oynayan diğer yeğeni Mehmet Kundakçı'yı da aynı odaya getirerek, bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi.

Uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Bayram D'nin daha önce 4 kez intihar girişiminde bulunduğu ve bir kez de annesi Fatma D'yi bıçakla öldürmeye kalkıştığı belirtildi.

- Olay

Konyaaltı ilçesi Doyran köyünde yaşayan Bayram D. (29), kendisini ziyarete gelen hamile kardeşi Merve Kundakçı (27) ile 6 yaşındaki ikiz yeğenleri Fatma Nur ve Mehmet Kundakçı'yı bu sabah boğazlarından bıçaklayarak öldürmüş, kaçmaya çalışan zanlı ilçe jandarma komutanlığı ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA