Akçakoca Kurugöl Kanyonunda Doğa Yürüyüşü

Düzce’de Turizm Haftası etkinlikleri arasında Akçakoca ilçesi Kurugöl Kanyonunda Doğa yürüyüşü düzenlendi. Doğa yürüyüşü büyük ilgi gördü.

Akçakoca Kurugöl Kanyonunda Doğa Yürüyüşü
Akçakoca’da Turizm Haftası nedeniyle Kurugöl köyünde bulunan 5 kilometrelik Kurugöl Kanyonunda doğa yürüyüşü yapıldı. Doğa yürüyüşüne Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk, Turizm İl Müdürü Özcan Budak ve vatandaşlar katıldı.

Sabah saatlerinde Kurugöl İkizdere tesislerinde bir araya gelen Protokol üyeleri ve vatandaşlar havanın aşırı yağışlı olmasına rağmen yürüdüler. Yürüyüş sırasında hatıra fotoğrafları çektirildi ve doğa yürüyüşü tamamlandı. Yürüyüş sonrası İkizdere Alabalık tesislerinde çeşitli ikramlarda bulunuldu. Vatandaşlara Alabalık ve Mancarlı pide ve yöresel yemekler ikram edildi.

Turizm İl Müdürü Özcan Budak, Batı Karadeniz Bölgesi’nin harikalar diyarı olduğunu belirterek "Bölgede turizm hareketliliği başladı.

Hafta sonları özellikle bu alanlar turistleri ağırlıyor. Yerel halkın turistlere ilgisinin artması için tüm çalışmaları sürdürüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA