Boşandığı Eşini Öldürdüğü İddiası
Muğla'nın Milas ilçesinde boşandığı eşini tüfekle öldürdüğü iddia edilen kişi, polise teslim oldu.

Bu durumdan şikayetçi olan Gökmen'in başvurusu üzerine, mahkeme 20 Mayıs'ta Hasan D. hakkında "6 ay eve yaklaşmama" kararı verdi.
Hasan D. ile barışmak amacıyla evine gittiği Gökmen arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Gökmen, eşyalarını alarak evden ayrıldı.
Otomobille peşinden giden Hasan D. ile Gökmen arasında yeniden tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hasan D, otomobilin bagajından aldığı av tüfeğiyle Gökmen'e 3 kez ateş etti.
İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Ayfer Gökmen'in başı ve vücuduna isabet eden saçmalar nedeniyle yaşamını yitirdiğini belirledi. Gökmen'in cesedi, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Olayın ardından otomobiliyle kaçan Hasan D, 155 Polis İmdat hattını arayarak teslim olmak istediğini bildirdi. Hasan D, daha sonra tüfekle gittiği Milas İlçe Emniyet Müdürlüğünde gözaltına alındı.
