MHP Adaylarına Davullu Zurnalı Karşılama

Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir’de Çukurçayır Mahallesinde açık hava toplantısı düzenledi.

MHP Adaylarına Davullu Zurnalı Karşılama
Mahalle sakinleri tarafından davullu-zurnalı karşılanan MHP heyeti, 7 Haziran genel seçimlerinde devleti yeniden dizayn edeceğinin mesajını verdi.

Açık hava toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir Milletvekili adayı Cemil Yıldırım Türk, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile birlikte devleti yeniden dizayn edeceklerini söyledi.

Türk yaptığı konuşmasında, "Anlattığımız her şeyi sizlerde komşularınıza ve yakınlarınıza anlatacaksınız, bizler Türkiye Cumhuriyetinde Genel Başkanımızla birlikte devleti yeniden dizayn edeceğiz. Biliyorsunuz ki bu seçim bizler için olduğu kadar Türkiye’de yaşayan herkes için önemli bir seçim, Türkler devletin bayrağını yeniden alacaklar ve zirve noktaya yeniden ulaştıracaklar. Kırşehir sanayi hamlesi olmayan lakin bu yolda da ciddi olarak adım atamamış bir il, bizler bu gidişata 7 Haziran sonrası mutlaka dur diyeceğiz" dedi.

ERENLERİN TOPRAKLARINDA DUA ALACAĞIZ

Kırşehir’in erenler memleketi olduğunu söyleyen MHP adayı Cemil Yıldırım Türk, "Dualı topraklarda inşallah önümüzde ki seçimlerden başarı ile çıkarak Kırşehir’i de hak ettiği yere getireceğiz. Bizler için önemli olan Türkiye siyaseti ile birlikte sizlerin de içerisinde yaşadığı Kırşehir, bu şehrin dualı ellerinden bir Kırşehirli olarak hep birlikte alnımızın akı ile seçimlerden de galip çıkarak yapılması gerekenleri yapacağız. İşimiz gereği Kırşehir’de olamasak da Kırşehir’in sorunlarından ve Kırşehir’den hiç kopmadık. Kimler bizim için en söylerlerse söylesinler bizler hakkaniyetle Kırşehir için çalışmalar göstereceğiz. Unutmayın ki seçim çalışmaları başlamadan önce Cumhurbaşkanı’nın yaptığı seçim propagandasına da ilk ve en önemli tepki bu şehirden gelmişti" diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kaman, Mucur, Çiçekdağı, Akpınar, Akçakent, Boztepe ilçelerinde de MHP adaylarına karşı yaklaşımların çok güzel olduğunu ve yeni dönemde MHP’nin olacağının vurgulandığı açık hava toplantısına ikinci sıra milletvekili adayı eski Vali Mustafa Erkal, İl Başkanı Arif Ekici ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Kaynak: İHA