Daha İyi Hizmet İçin Araç Filosu Büyüyor

Keçiören Belediyesi, hizmeti her yere ulaştırmak ve daha hızlı hizmet vermek amacıyla araç filosunu aldığı yeni araçlarla güçlendirmeye devam ediyor.

Daha İyi Hizmet İçin Araç Filosu Büyüyor
Nitelikli ve dinamik hizmet için farklı birimlere alınan araçlarla hizmet kalitesini artıran Keçiören Belediyesi, 27 yeni aracı daha filosuna kattı.

Araç filosuna son olarak 5 adet binek hizmet otomobili ile 1 adet de hizmet aracı olarak tasarlanmış kamyonet, 1 adet minibüs, 1 adet özürlü araç minibüsü, 2 adet nakliye amaçlı kamyon ile 1 adet kamyonet, 2 adet otobüs, 1 adet 12 tonluk asfalt yol - tamir bakım aracı, 10 adet cenaze aracı, 3 adet de mesire alanının kontrol ve güvenliğini sağlamak için ATV AEON eklendi.

Araç filosunu her geçen gün aldığı araçlarla da gençleştiren Keçiören Belediyesi, böylece hizmetin standartlarını yükseltmeyi sürdürüyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak araç alımı ile ilgili şunları söyledi; "Kurumsal kapasiteyi artırarak altyapımızı sağlamlaştırmak bizim kaliteli hizmetimizin temel anahtarıdır. Keçiören bildiğiniz gibi Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri arasında yer alıyor, biz de ilçemiz sınırları içerisindeki her sokak ve mahalleye hizmet götürmek için dinamik ve hızlı olmak durumundayız. Bu nedenle hem araçlarımızı gençleştiriyor, hem de yeni araçlarla her yere hizmet götürmeye çalışıyoruz. Araçlarımızı vatandaşımıza daha iyi hizmet vermek için araç filomuza kattık."
Kaynak: İHA