Tügva Yabancı Öğrenci Buluşmasına Katıldı

Türkiye’de eğitim gören 160 ülkeden 80 bin öğrencinin kültürlerini tanıtmasını ve ülke gençliğiyle kaynaşmasını amaçlayan Yabancı Öğrenci Buluşması’nın Zonguldak’ya düzenlenen Batı Karadeniz ayağında bölgeyi Türkiye Gençlik Vakfı Bartın İl Temsilciliği temsil etti.

Tügva Yabancı Öğrenci Buluşmasına Katıldı
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bartın İl Temsilciliği, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu ve Türkiye Gençlik Vakfı organizasyonunda Zonguldak’ta düzenlenen Yabancı Öğrenci Buluşmasında Batı Karadeniz’i temsil etti. Buluşmada stand açıp, Batı Kardeniz’in doğal ve kültürel özelliklerini tanıtan vakıf üyeleri, ayrıca şekitli organizasyonlar düzenledi.

Tügva Bartın İl Temsilcisi Eyüp Hendek konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bartın Tügva İl Temsilciliği olarak ülkemiz gençliğinin manevi ve ahlaki değerler yönünden gelişmiş bireyler olmasını sağlamak ve ülkemizde eğitim gören yabancı uyruklu genç kardeşlerimizle gençlerimizin kaynaşmasını sağlamak üzere vakfımızca gerçekleştirilen bu etkinlikte büyük emeği geçen Yönetim Kurulu üyelerime teşekkür ederim. Bundan sonra gençliğin gelişmesi için faaliyetler göstermeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA