AK Parti Milletvekili Adayı Taşkesenlioğlu, Köprüköy'de Önemli Mesajlar Verdi…

AK Parti’nin Erzurum Milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Karaçoban, Tekman ve Aşkale’den sonra Taşkesenlioğlu’nun bugünkü durağı Erzurum’un Köprüköy ilçesi oldu. Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli’nin de katıldığı heyetle birlikte ilçe merkezi ve bağlı mahalle köylerde secim çalışmaları yapan Taşkesenlioğlu, “7 Haziran seçimleri, halka hizmet davası ve dolayısıyla istikrarın sürmesi için büyük önem taşıyor. Sandık başına gidecek olan seçmenimiz, AK Parti’den yana tavır koyarak aslında istikrarı, büyümeyi, huzuru ve kardeşliği oylayacak” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Taşkesenlioğlu, Köprüköy'de Önemli Mesajlar Verdi…
İlçe merkezindeki esnafı ziyaret eden ve sohbet eden AK Parti Milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu, daha sonra mahalle muhtarları ile bir araya geldi, yapımı devam eden merkezi hükümet ve belediyenin çalışmalarını yerinde inceledi. AK Parti hükümetlerinin kırsal kalkınmaya büyük önem verdiğini ve bu sayede göçün önüne geçileceğini anlatan Zehra Taşkesenlioğlu, “Erzurum’da göç oranları AK Parti hükümetleri öncesinde on binlerle ifade edilirken, bizim yürüttüğümüz politikalar sayesinde rakamlar çok ciddi manada geriledi. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Erzurum artık göç vermeyecek, tam tersine kaliteli göç alacak bir kent haline gelecek” diye konuştu.

Erzurum’a bu performansı kazandırabilmek için 7 Haziran’da AK iktidara sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Taşkesenlioğlu, “Köprüköy’ümüzün, Erzurum’umuzun ve Türkiye’mizin yarınlarını hep birlikte teminat altına alalım” dedi.

Kaynak: İHA