Bakan Çelik, Adana Milletvekili Adaylarıyla Buluştu

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti'nin Adana milletvekili adaylarıyla yemekte bir araya geldi.

Çelik, Ankara Palas Devlet Konukevi'ndeki yemekte yaptığı konuşmada, yeni dönemin Türkiye için hayırlı olmasını diledi. Konuklarına, adaylıklarının partiye ve memlekete hayırlı olması temennisini ileten Çelik, seçim çalışmalarına resmen başladıklarını söyledi.

Çelik, AK Parti'nin 13 yıldır birincilik elde etmesinde, Adana'daki teşkilatın özveriyle çalışmasının çok büyük katkısı bulunduğunu vurguladı.
Seçimlerin ardından yeni parlamentonun oluşturulacağını dile getiren Çelik, şöyle konuştu:
"Yeni parlamento demek yeni özlemler, yeni projeler demek. Bunlarla ilgili Adana'da çok güzel bir liste çıktı ortaya. Hem Adana'yı şimdiye kadar geldiği yerden çok ileriye götürecek hem de genel olarak Türkiye siyasetine büyük hizmetler yapacak bir liste."
Çelik, organizasyon sayesinde milletvekili adaylarıyla bir kez daha istişare ettiklerini kaydederek, "Bir kere daha hayırlı olsun diyorum. Ailelerine, kendilerine inşallah hayırlar getirsin. Partimiz için büyük bir kazanç olacaktır. İnşallah 14'ünü de Meclis'te görmek nasip olur, o zaman bizim için 'ayın 14'ü gibi bir proje ortaya çıkmış olur. Allah hayırlı etsin" değerlendirmesinde bulundu.
Yemeğe, aday milletvekillerinin yanı sıra AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ve partinin teşkilat başkanları da katıldı.


Kaynak: AA