Bingöl Valisi Köşger, Belediye Meclis Toplantısına Katıldı

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Bilgöl Belediye Meclisi toplantısına katıldı.

Vali Köşger, Bingöl Belediyesi Kültür merkezi TOGEM Salonu'nda gerçekleşen belediye meclis toplantısına katılarak, başkan Yücel Barakazi ve meclis üyeleriyle görüştü. Burada açıklamalarda bulunan Köşger, ilin hak ettiği yere doğru emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Birlik ve beraberliğin devamının kente katkı sağlayacağını belirten Köşger, "Şehrin derlenmiş ve toparlanmış olduğunu görüyorum. Şehrin altyapısı tamamlanmış, üstyapısı da belirli bir gayret içerisine girilmiş. Bu meclis Bingöl'ü daha iyi bir noktaya taşımak için sayın Başkanımızın öncülüğünde çok güzel çalışmalar yapmış, yapmaya da devam edecektir. Merkezi idarenin ildeki temsilcisi olarak bu noktada elimizden gelen desteği sağlama kararlılığımızı sizlerin huzurunda da ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
Başkanı Barakazi ise Köşger'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan çalışmalarda belediye meclis üyelerinin desteğinin önemli olduğunu vurguladı.
Kentle ilgili alınan kararlarda şuana kadar her hangi bir sorunun yaşanmadığına dikkat çeken Barakazi, şunları kaydetti:
"AK Parti ve Demokratik Bölgeler Partisi'nin desteği ile bugünlere geldik. Bundan sonrada geleceğe yönelik umutlarımız çok büyük. Hep birlikte bu şehri daha güzel bir hale getirmek için çaba sarf edeceğiz. İnşallah sizlerin de desteği ile Bingölümüzü daha üst bir seviyeye çıkarmak için çaba göstereceğiz."
DBP meclis üyeleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, hizmetler konusunda valiliğin desteğini istediler.
Kaynak: AA