Çeltik’te Kitap Okuma Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Konya Çeltik ilçesinde “Haydi Gel Türkçe Konuşalım” projesi kapsamında düzenlenen okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Çeltik’te Kitap Okuma Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Konya Çeltik ÇPA Lisesi, yapmış olduğu çalışmalarla örnek olmaya devam ediyor. “Haydi Gel Türkçe Konuşalım” projesi çerçevesinde düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirilerek öğrencilere kitap okumanın önemi bir kez daha hatırlatıldı.

Çeltik ÇPA Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Sevilay Göktepe ve A. İlgün Çakırgenç koordinatörlüğünde düzenlenen yarışmada 9 Anadolu sınıfı öğrencileri Gürsel Sarıdoğan, Zeynep Uygur, Büşra Hacıoğlu, Aziz Korkmaz dereceye girerken yine 9 Anadolu sınıfı öğrencisi Zehra Altunkalem birinciliği kazandı. Düzenlenen törende dereceye giren öğrencilere kitap ve madalya takdim edilirken, birinci öğrenciye tüm öğrencileri teşvik etmek amacıyla altın hediye edildi.

Okul Müdürü Hakan Kurnaz etkinliği düzenleyen herkese teşekkür ederken, uyguladıkları proje ile öğrencileri okumaya, güzel konuşmaya teşvik ettiklerini ve proje kapsamında her ay bir yarışma düzenleneceğini belirtti.

Kitap okumanın ve güzel Türkçe konuşmanın önemini her öğrenciye aşılamaya çalıştıklarını belirten Hakan Kurnaz, bu yarışmayla birlikte her ay okuma üzerine bir etkinlik düzenleyeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA