Ak Parti 24. Dönem Milletvekilleri Yemekli Toplantı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 24. Dönem milletvekilleri ve eşleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Başbakan Davutoğlu'nu otele girişinde AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş karşıladı. Açılış konuşmasını yapan Elitaş, 22. Dönemde ilk defa kurucu milletvekilleri olarak göreve geldiklerini hatırlatarak, şöyle konuştu:
"Bu dava hepimizin davası, bizim bu partiye borcumuz var, vefamız var, 7 Haziran 2015 seçimlerinde alnımızın son terine kadar partimizi zirveye götürebilmek için bayrağı hedefe burca dikebilmek için gayret göstereceğiz. 7 Haziran'dan sonra ne olacak, ondan sonrasını herhalde partimizin değerli büyükleri derler ki, bunlar bu şekilde birikmiş tecrübelerini, bilgi birikimlerini bizlerle beraber paylaşırlar, derlerse baş tacı, il başkanlığı yap derler baş tacı, sandık görevlisi yapın derler yine baş tacı, çünkü biz; bu partimize olan vefamızı nefesimizin son anına kadar götürmek mecburiyetindeyiz."
24. Dönem parlamento çalışması içerisinde en yoğun dönemlerden olduğunu belirten Elitaş, bu dönemin kanun maddeleri çıkarmak ve harcanan zaman bakımından olağanüstü bir dönem olduğunu söyledi.

Elitaş, bu süre içerisinde parlamentoda emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
Kaynak: AA