Yunus Emre Meydanına Yeni Bir Düzenleme

Yapılan düzenleme çalışmaları ile meydana dönüştürülerek Erenler ilçesinin ilk meydanı olma özelliğini kazanacak Yunus Emre meydanında çalışmalar devam ediyor.

Yunus Emre Meydanına Yeni Bir Düzenleme

Yaklaşık bin 500 metrekarelik alanda yapılan meydan düzenleme çalışmaları ile İçerisinde tuvalet, muhtarlık binası ve kafeterya olan yeni bir bina meydana kazandırıldı. Bunun yanısıra aynı anda 30 çocuğun oyun oynayabileceği 265 metrekare kauçuk zemin üzerine yeni bir oyun grubunun meydan içerisinde yapımına başlandı. Oturma bankları ve yeşil alan ilaveleri ile meydanın görüş açısı daha da ferahlayacak

Çalışmalar hakkında bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yaptığı açıklamada; “Erenler Belediyesi olarak bir yandan Çevre ve Şehircilik konusunda yüzölçümü açısından Türkiye’nin en büyük alandaki Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürürken diğer yandan İlçemize yeni kazandırdığımız park alanları ve park düzenlemeleri konusunda da İlçemizi daha güzel bir görünüme kavuşturuyoruz. Erenler Trafik Park çalışmamızda da sona gelindi. Son kontrol ve düzenlemelerini de yaptıktan sonra vatandaşımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA