Numan Çabuk Yeşilay'la Buluştu, Dumansız Yaşam Mesajı Verdi

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Dr. Numan Çabuk, toplum nezdinde farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

Numan Çabuk Yeşilay'la Buluştu, Dumansız Yaşam Mesajı Verdi
Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerinde sosyal mesajlar vermeyi sürdüren Çabuk, Yeşilay Düzce Şubesini ziyaretinde sağlıklı yaşam için sigara ve emsallerine karşı savaşa her zaman hazır olduğunu belirterek, dumansız yaşamın önemi değindi.
AK Parti'de milletvekili adaylarının açıklamasına yaklaşık bir ay kala, seçim gezilerini sıklaştıran ve önceliklerini halkın içinde bulunan, halka bütünleşen STK'lar üzerinden sürdüren aday adayı Dr. Çabuk, Yeşilay Haftası münasebetiyle derneğin Düzce Şubesini ziyaret ederek Başkan Fatih Yıldırım ile bir araya geldi. Öncelikle Yeşilay Haftasını kutlayan Çabuk, kendisinin de bir Yeşilay'cı olduğunu ve bu anlamda çevresinde dumansız hava sahası adına mücadele ettiğini Yıldırım ile paylaştı.

Derneğin Düzce'de ki faaliyetlerini de yakinen takip ettiğini ifade ederek konuşmasını sürdüren Çabuk, "Devletimiz ve hükümetimiz gerek sigara, gerekse bileşenleri konularında her platformda savaş başlatmış durumda. Ben de hem bir doktor, hem de bir Yeşilay gönüllüsü olarak sağlıklı yaşam için dumansız hava sahasını destekliyorum. Sizlerin yapmış olduğunuz çalışmalar sayesinde, gelecek nesillerimiz daha sağlıklı şekilde yetişecekler. Bu bakımdan teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Düzce'de madde bağımlılığıyla ilgili atılan adımların da ele alındığı görüşmede, sigaranın zararlarının yanında günümüz gençliğinin en büyük belalarının başında gelen bonzai'ye karşı mücadele konusunda yapılabileceklerde masaya yatırıldı. Çabuk, aday gösterilmesi durumunda her kesimden STK'larla ortak çalışma yaparak Düzce'de madde bağımlılığının önüne geçmek adına gerekenleri yapacaklarını belirtti.

Dernek Başkanı Yıldırım ise Çabuk'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ardından dernek faaliyetleri hakkında Çabuk'a bilgiler veren Yıldırım, aday adaylığı çalışmalarında başarılar dilemeyi de ihmal etmedi. Ziyaret sonunda, Yıldırım, Çabuk'a Yeşilay rozeti takarak, desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Kaynak: İHA