Aksaray Belediyesi'nden Muhtarlara Yazıcı Desteği

Aksaray Belediyesi, muhtarlıkların halka daha iyi hizmet verebilmesi için mahalle muhtarlarına çok fonksiyonlu tarayıcı, faks ve fotokopi özelliği bulunan yazıcılardan dağıttı.

Aksaray Belediyesi'nden Muhtarlara Yazıcı Desteği

Muhtarlardan gelen talep üzerine Aksaray Belediyesi tarafından muhtarlıklara tam donanımlı, teknolojik tarayıcı, faks ve fotokopi özelliği bulunan yazıcı hediye edildi. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, muhtarlardan bilgisayar ve yazıcı konusunda talep geldiğini ve bu talebi olumlu karşıladıklarını söyledi.

Halkın muhtarlardan da hizmet aldığını söyleyen Başkan Yazgı, “Belediye olarak bizler de muhtarlıklara yazıcı dağıtıyoruz. Bu dağıtımdan sonra da inşallah en kısa sürede bilgisayarlar da yenilenecek” dedi.

Muhtarlık hizmet binalarını yenileme çalışmalarının sürdüğünü aktaran Başkan Yazgı, “Biliyorsunuz 3 tane muhtarlık binamızı tamamladık. Muhtarlarımız yeni modern binalarında hizmet vermeye başladı.

2 adet daha modern muhtarlık binası için ihale süreci devam ediyor. Muhtarlar, devlet ile halkın buluşmasında ilk basamağını oluşturuyor. Bizler de muhtarlıkların daha iyi hizmet sunması için bilgisayar, yazıcı gibi teknolojik donanımlarına destek olmak istedik ve böyle bir uygulama başlattık” şeklinde konuştu.

Halkın yönetime katılmasını sağlayan ‘Mahalle Meclisi Toplantılarının’ önümüzde günlerde tekrar devam edeceğini muhtarlara açıklayan Başkan Yazgı, “Geçen yıl başlattığımız Mahalle Meclisi bu yıl da sürecek. Mahallelere gelip, halkımızın sorunlarını dinlemeyi sürdüreceğiz. Mahalle Meclisi Toplantılarında mahalle sakinleri ile aramızda köprü olacak kişiler ise sizlersiniz” şeklinde konuştu.

Mahalle muhtarları adına söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Ali Tetik, verdiği destekten dolayı Başkan Yazgı’ya teşekkür etti.
Kaynak: İHA