Kafkas'tan Başkan Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Zeyyat Kafkas, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Kafkas'tan Başkan Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

Kafkas, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret ederek kentin durumu konusunda görüşlerini iletti. Trabzon'un AK Partili belediyeler yönetiminde çehresinin değiştiğini ve Büyükşehir olmasıyla yatırımlardan daha fazla destek alacağını vurgulayan Kafkas, "Rakamlara bakıldığında Trabzon Cumhuriyet tarihinde almadığı oradan desteği AK Parti hükümeti döneminde almıştır. Özellikle kentsel dönüşüm projelerini bu anlamda ayrıcalıklı bir yere koymalıyız. Yine yeni sektörlerde yapılacak yatırımlarla genç nüfus istihdamında artış sağlamak mümkündür. Yeni Türkiye'de gerçekçi siyaset yapılmalı ve her bölgenin kendi yöresine uygun vaatlerle projeler üretilmeli" diye konuştu.

Trabzon'un ekonomide rekabet düzeyini arttırması için raylı sistemin şart olduğunu dile getiren Kafkas, "Kara ve hava taşımacılığı maliyetleri artıyor. Tren yolu Trabzon'un önün açacaktır. O zaman kentimiz için tam anlamıyla bir sanayileşmeden bahsedilebilir. Şu an için Trabzon için en çarpıcı sektör turizm olarak görülüyor. Belediyemizin yaşanabilir kent vizyonuna taşıdığı Trabzon, bir çok alanda gelen turistlere en iyi imkanları sunmalı ve memnuniyet düzeyini artırmalıdır. Sayın Gümrükçüoğlu ve ekibinin bu yöndeki çalışmalarını takdir etmemek elde değil" ifadelerini kullandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçoğlu da aday adaylığı konusunda Kafkas'a hayırlı olsun dileklerini ileterek "Sizin gibi iş dünyasından ve sivil toplum örgütlerinden gelen birinin AK Parti çatısı altında siyaset yapmaya karar vermesi son derece önemli, bir o kadar da doğru bir tercih. Çıktığınız bu anlamlı yolda başarılar diliyorum" dedi

Kaynak: İHA