Müsiad İzmir’den Silah Bırakmaya Tam Destek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Ümit Ülkü, PKK’ya silah bırakma çağrısını desteklediklerini ve üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Müsiad İzmir’den Silah Bırakmaya Tam Destek

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, PKK’ya silah bırakma çağrısına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ülkü, sürecin ekonomiye ve bölgedeki gelişmeye büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, “Çözüm sürecinin yanında olduğumuzu ve desteklediğimizi her zaman ifade ettik. 30 yıldır bedeli asla ödenmeyecek zararlar yaşandı ve bir nesil ağır bedeller ödedi.

Tarihi bir fırsat yakaladık. Şayet silahlar bırakılıp barış ortamı sağlanırsa, ülke ekonomisi şaha kalkar ve enerjimiz tamamen kalkınmaya odaklı kullanılır” diye konuştu.

“İNANCIMIZ TAM”
Türkiye halkının sağduyusunun devreye girerek huzur, barış ve pozitif istikrar ortamı sağlanacağına inandığını kaydeden Ülkü şöyle konuştu: “Yeni umutlarla geleceğe yürümenin heyecanını yaşıyoruz. Türkiye’nin engin medeniyet tecrübesine yakışan çözümlere kavuşacağına inancımız tamdır. Bütün yaraları birlikte sarmak ve gönül kırgınlıklarını birlikte gidermek için üzerimize düşeni yapmaya hazırız.”
Kaynak: İHA