Emekli Olan Cezaevi Personeline Veda Gecesi

Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak görev yaparken emekli olan 8 personel için veda gecesi düzenlendi.

Emekli Olan Cezaevi Personeline Veda Gecesi

Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi'nde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan Emine Kumcu, Hacer Yılmaz, Nevzat Can, Besim Yazar, Kadir Kaya, Ahmet Karakaya, Yaşar Türkmen ve İbrahim Kabadayı için Atakum Belediyesi Yalı Kafe'de veda gecesi düzenlendi.

Geceye Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun Bölge Mahkemeleri Başsavcısı Fahri Gülay, Samsun Cumhuriyet Başsavcı Vekili Emrullah İskenderoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Günay, Cezaevi Savcısı Tahsin Gürel, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Aksoy, Samsun İl Jandarma Komutanı Hacı Demirezen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Denetimli Serbestlik Şubesi Müdürü Canan Soğukpınar, cezaevi çalışanları ve aileleri ile cezaevi jandarma karakolunda görevli astsubay ve uzman çavuş ve aileleri katıldı.

Cezaevi savcısı Tahsin Gürel, yaptığı konuşmada emekli olan personele hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni hayatlarında başarılar diledi. Emekli olan personele ise hizmetlerini anısına plaket takdim edildi. İnfaz koruma memurlarından oluşan Grup CTE gecede sahne alarak davetlilere müzik ziyafeti çekti.
Kaynak: İHA