Yenihan, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde 4 dönem belediye başkanlığı yapan Ahmet Yenihan, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Yenihan, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Eski Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, parti binasında MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol’un da katıldığı basın toplantısında aday adaylığını açıkladı.

Aktif siyasete 1994 yılında Erbaa Belediye Başkanı adayı olarak başladığını ifade eden Yenihan, “Allah nasip etti bir, iki, üç ve dört defa belediye başkanı seçildim. Erbaa hemşerilerimizin teveccühü ile Erbaa’ya birlik ve beraberlik içerisinde 20 yıl hizmet ettim. Ne kadar teşekkür etsem, onların emeklerini ödeyemem. Allah razı olsun hemşerilerimden. Bana 20 yıl Erbaa’ya hizmet verme şerefini verdiler” dedi.

Hemşerilerinden aldığı cesaretle aday adayı olduğunu ifade eden Yenihan, siyasi birikimini Tokat’a hizmet ederek değerlendireceğini belirterek, “Ben de hemşerilerimden aldığım bu güçle zaten 20 yıllık belediye başkanlığım döneminde Tokat ve ilçelerinde tanıdığım eşimden, dostumdan aldığım elektrikle bu görevin benim için onurlu, şerefli ve hayırlı bir görev olduğunu anladım. Bu cesaretle Tokat milletvekili aday adayı olarak huzurunuzdayım. Ben çok mutluyum çok heyecanlıyım” diye konuştu.

Kaynak: İHA