Evleneceksen Gel / Ahmet ile Melek aşkında mutlu son

Türkiye'nin üzüntüyle izlediği Ahmet İle Melek aşkında mutlu son... Melek Hanım'ın babası kızının Ahmet Bey'le evlenmesine izin verdi...

Evleneceksen Gel / Ahmet ile Melek aşkında mutlu son
Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel adlı izdivaç programında Melek Hanım'la Ahmet Bey'in aşkını herkes üzüntüyle takip etmişti.

Melek Hanım'ın ailesi kızlarını Ahmet Bey'e maddi nedenlerden dolayı vermek istememişti. Bugün ise herkesi mutlu eden bir olay yaşandı.

Programı izleyen Yusuf isimli bir vatandaş canlı yayına telefonla bağlanarak Ahmet Bey'e bir ev vereceğini açıkladı. Kızını Ahmet Bey'e vermeyen Erol Bey'e seslenen hayırsever vatandaş 'öncelikle Erol Bey'in şunu görmesi lazım hasta annesini kimseye muhtaç etmeden karda, kışta, yağmurda İstanbul'un karanlık sokaklarında ayakta durabiliyorsa annesine bakabiliyorsa kadınını sahiplenir bugün para herkeste var ama yarın el kiri gibi gidebiliyor önemli olan ahlaktır o ahlakta Ahmet'te var ben Ahmet'in arkasındayım' dedi.

Bu yaşananlardan sonra Melek Hanım'ı babası Erol Bey 'Aslında kararım olumsuzdu ama madem böyle evet diyorum' dedi. Erol Bey'in kızının Ahmet Bey'le evlenmesine izin vermesiyle stüdyoda alkış tufanı koptu.