Erol Büyükburç'un kızı Evren Beyaz Haber'e konuştu

Bugün hayatını kaybeden usta sanatçı Erol Büyükburç'un kızı Evren, canlı yayında Beyaz TV muhabirinin sorularını yanıtladı.

Erol Büyükburç'un kızı Evren Beyaz Haber'e konuştu
Pop'un önemli ismi Erol Büyükburç, 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. İstanbul Etiler'deki evinde ölü bulunan Büyükburç, sevenlerini yasa boğdu.

Beyaz TV muhabiri Gülsevil Dinç, canlı yayında Büyükburç'un kızı Evren ile röportaj yaptı.

Tüm Türkiye'ye başsağlığı dileyen Evren Hanım, Beyaz TV muhabirinin, 'Son olarak ne zaman görüştünüz?' sorusuna 'Dün akşam görüştük. Bugün bana gelecekti maalesef kısmet olmadı' yanıtını verdi.

'KALP RAHATSIZLIĞI VARDI'

Evren Hanım, 'Sağlık problemi var mıydı?' sorusuna 'Evet vardı. Kalp rahatsızlığı vardı üç tane stent takılmıştı. Şeker ve tansiyon rahatsızlığı da mevcuttu' karşılığını verdi.

'ANNEMLE KAVUŞTULAR'


Konserleri nedeniyle babasının çok yorgun düştüğünü de belirten Evren Hanım, 'Kendisini hep uyarırdım; 'Babacığım ne olur yormasan kendini' derdim ama mümkün olmadı, böyle olmadı. Çalışmayı çok severdi. Kendisini sanatına adamış bir insandı. Şimdi annemle kavuşturlar' ifadelerini kullandı.

Evren Hanım, Beyaz TV muhabirinin, 'Cenaze töreni ne zaman düzenlenecek?' sorusuna ise, 'Yarın belli olacak ama büyük ihtimalle Cumartesi günü olacak' yanıtını verdi.
BEYAZ GAZETE