Marmaris'te Bir Araçta 4 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi girişinde durdurulan bir araçta, yaklaşık 4 kilo esrar ile 100 kadar uyuşturucu hap ele geçirildi.

Marmaris'te Bir Araçta 4 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Edinilen bilgiye göre, Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu, ilçeye uyuşturucu getirileceği bilgisi alındı. Marmaris girişinde durdurulan otomobilde bulunan Ş.K. (38) gözaltına alınırken, A.D. (28) ise ormanlık alana kaçtı. Polisin takibi sonucu A.D. isimli şahıs da kısa sürede yakalandı. Araçta narkotik köpeği yardımıyla yapılan aramada, arka koltuğun iç kısmındaki 'zula' tabir edilen bölümde yaklaşık 4 kilogram esrar, 100 kadar uyuşturucu hap ve 1 adet telsiz ele geçirildi.

Zanlıların, kontrol noktalarından geçmek için aralarında telsiz kullanarak haberleştikleri anlaşıldı. Başka bir araçla önden giden şahsın, yolda polis kontrolü olup olmadığı konusunda arkadaşlarına telsizle bilgi verdiğini tespit eden polis, 3. şüpheliyi de yakalamak için çalışma başlattı. A.D. ve Ş.K. ise polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA