Sibel Meriç'ten Canlı yayında şok açıklama

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Uyan Türkiyem programına konuk olan Sibel Meriç canlı yayında Okan Bayülgen hakkında şoke aden açıklamalar yaptı.

Sibel Meriç'ten Canlı yayında şok açıklama
Uyan Türkiyem programına konuk olan şarkıcı Sibel Meriç, Adnan Oktar'ın değil, Okan Bayülgüne'in kediciği olmak istediğini söyledi.

ünlü şovmen Okan Bayülgen'in programında göğsünün açılmasıyla adından söz ettiren şarkıcı Sibel Meriç, Beyaz TV'de yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk oldu.

Sibel Meriç'ten Canlı yayında şok açıklama

Sarıkaya'nın, 'En yakışıklı siyasetçi kimdir?' sorusuna Meriç, 'Tayyip Erdoğan çünkü uzun boylu. Hiç bir siyasetçi bugüne kadar onun kadar uzun olmadı' yanıtını verdi.

Sibel Meriç, Tahir Sarıkaya'nın, 'Adnan Hoca'nın kediciği olmak ister misin?' sorusuna ise, 'Hayır ben Okan'ın kediciğiyim. Onu aldatmak istemiyorum. Sadece onun kediciği olmak istiyorum. Zaten Okan Bayülgen'in kediciğiyim ne gerek var Adnan Hoca'ya' karşılığını verdi.

Meriç, Okan Bayülgen'i çok çekici bulduğunu ifade ederek, 'Çocukluk dönemimde ona çok aşıktım' açıklamasında da bulundu.