Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü'ne 'girişimcilik'Ödülü

Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü Etohum tarafından “Girişimcilik” ödülüne layık görüldü.

Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü'ne 'girişimcilik'Ödülü

Anadolu Üniversitesi (AÜ) bünyesinde yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Kariyer Kulübü, yeni ekonomi konusunda bilgi ve fikir sahibi, kendi internet şirketini kurmak isteyen girişimcilerle; şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getirmeyi amaçlayan ve Türkiye’nin en büyük girişimcilik platformlarından olan Etohum tarafından İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen Girişimcilik Zirvesi 2015'te ödüle layık görüldü.

Etohum’un Türkiye’de ki bütün öğrenci kulüpleri arasından seçilmiş 30 öğrenci kulübü ile yürüttüğü UNP (University Network Parner) Programı içersinde yer alan Kariyer Kulübü, bu program kapsamında girişimciliğin üniversite öğrencileri arasında yaygınlaştırılmasında ki başarılı çalışmalarından dolayı ödüllendirildi.

Üniversitelerde girişimciliğin, proje ve fikir üretmenin önemini vurgulayan Etohum kurucusu Burak Büyükdemir, ödülü verirken, öğrenci kulüpleri ile çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti ve Kariyer Kulübü’nü tebrik etti.

Ödülü Kariyer Kulübü adına Halkla İlişkiler ve Pazarlama Direktörü Bilge Kepir alırken, Kariyer Kulübü Başkanı Eren Kavak; “Kariyer Kulübü olarak bugün büyük bir gurur yaşıyoruz. Üniversite öğrencilerinin proje üretmelerini sağlamak ve ilerde iş hayatında başarılı olmalarını sağlamak için kulüp olarak çok çalışıyoruz ve bizi bu ödüle layık gören Etohum ailesine ve sayın Burak Büyükdemir 'e teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Kaynak: İHA