İşte Benim Stilim - Melisa, Gülay'a tehdit mesajları attı mı?

İşte Benim Stilim'in dünkü bölümünde Zeynep aleyhine konuştuğu ses kayıtlarının olduğu ortaya çıkan Melisa hakkında, elenen yarışmacı Gülay ilk kez konuştu.

İşte Benim Stilim - Melisa, Gülay'a tehdit mesajları attı mı?
İşte Benim Stilim'in dünkü bölümünde yarışmacı Nihal, Melisa'nın Zeynep aleyhine konuşmalarının olduğu bir ses kaydından bahsetmişti.

Bunun üzerine Nihal ile Melisa arasından gergin anlar yaşanmıştı.

Ses kayıtlarının elenen yarışmacı Gülay'da olduğu ortaya çıktı.

Gülay, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

"Yarışmaya ilk başladığımızda Melisa'nın Zeynep'e karşı bir sempatisi yoktu. O zaman da bana sesli mesaj göndermişti" diyen Gülay, "Konuşulan şey güzel şeyler değildi. Melisa bana 'O mesajları neden silmedin?' diye sordu. Ben genelde mesajları silmem, ona karşı kullanmak için tutmadım mesajı" açıklamasında bulundu. Gülay şunları söyledi:

Nihal mesajları görünce; 'Melisa, Zeynep'e karşı çok samimi davranıyor. Çok oynuyor. Ben bunu yayında dile getirmek istiyorum' dedi. Ben de 'Rica ediyorum, bunu söyleme, mesajları da sana yollamam' dedim. Nihal ben elendikten sonra da dayanamayıp açıklamış.

Melisa'nın avukatı bana mesaj yoladı; Bu mesajları yayında açıklarsam dava açılacakmış. ben zaten bu mesajları kimseyle paylaşmam."