Kazada Yaralanan Alkollü Sürücü Cezadan Korkunca, 'merdivenden Düştüm'Dedi

Kütahya-Eskişehir karayolunda trafik kazası geçiren alkollü sürücü, alkollü araç kullandığı için cezadan korkunca, hastanedeki yetkililere 'merdivenden düştüm, yaralandım' diyerek tedavi oldu.

Kazada Yaralanan Alkollü Sürücü Cezadan Korkunca, 'merdivenden Düştüm'Dedi

Edinilen bilgiye göre olay, Kütahya Eskişehir karayolu 23. kilometresinde meydana geldi. S.A., kontrolündeki 16 ADY 75 plakalı araçla Kütahya’dan Eskişehir istikametine doğru giderken, kar ve buzlanma nedeniyle şarampole yuvarlandı. Olay yerine giden 112 ekipleri, jandarma, polis, AFAD ekipleri kazada yaralanan şahsı olay yerinde bulamadı. Ekipler, yaklaşık 30 saat arama çalışması yapmalarına rağmen sürücünün izine rastlamadı.

Olay, 112 ekiplerinin yaralı müracaat olup olmadığını öğrenmek için hastaneleri aramasıyla açıklığa kavuştu. İddiaya göre, yaralı sürücü S.A., kazadan sonra kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak, yoldan geçen bir araçla Kütahya şehir merkezine gitti. S.A., yaralı vaziyette Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavisi için müracaat etti. Hastane yetkililerine ise 'merdivenden düştüm, yaralandım' diyerek tedavi oldu. Ekipler tarafından, şahsın aracının yanında bira kutularının bulunması, alkollü araç kullandığı ve kaza yaptığı için cezadan korktuğundan dolayı bu yola başvurduğu ifade edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA