Tokat Milletvekili Dilek Yüksel A.Adaylığı başvurusunu yaptı

AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Dilek Yüksel, AK Parti Genel Merkezine 25. Dönem Tokat Milletvekilliği aday adaylığı müracaatını yaptı.

Tokat Milletvekili Dilek Yüksel A.Adaylığı başvurusunu yaptı
Milletvekili Dilek Yüksel aday adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada; “İki dönem olmak üzere, Hükümetimizle, tüm teşkilatlarımızla ve milletvekillerimizle birlikte Tokat'ımıza, ilçelerimize ve tüm ülkemize büyük bir özveriyle hizmet ettim.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde Partimiz kurulduğundan bu yana teşkilatlarımızın hemen hemen her kademesinde görev alarak bu dava içerisinde yer aldım. Son sekiz yıldır yine bu dava içerisinde Tokat'ımıza ve ülkemize hizmet ettim. Allah'ın izniyle, dört yıl daha, ilimize ve ülkemize hizmet etmek, davamızın bayrağını çok daha iyi bir noktaya taşıyabilmek için Haziran 2015 Seçimlerinde İlim Tokattan aday adayı oldum.
İnşallah, tüm teşkilatlarımızın, hemşerilerimin desteği ve hayır duaları ile tekrar hizmete devam etmek istiyorum.
Gelecek dönem de de Allah'ın izniyle Tokat'ımızın ve ülkemizin her alanda çok daha iyi bir noktada olması için AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde, Hükümetimizle, teşkilatlarımızla ve milletvekillerimizle birlikte büyük bir gayret göstereceğiz.
Bu güne kadar hiçbir çalışmamızda bizi yalnız bırakmayan, özellikle Tokatlı hemşerilerime, her daim gece gündüz demeden bizimle birlikte çalışan, ilçe ilçe; belde belde; köy köy tüm çalışmalarımızda bizi yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza, İl ve İlçe Başkanları, Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyesi, İl Genel meclisi üyelerimize, Belediye Başkanlarımıza, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, teşekkür ediyorum.
Tokat'la ve Türkiye'yle ilgili çalışmalarımızı, projelerimizi açıklamalarımızı dinleyen, öneriler getiren sivil toplum kuruluşlarımıza ve temsilcilerine ve üyelerine teşekkür ediyorum.
Çalışmalarımızı kamuoyuna duyuran, en merkezden en ücra köşedeki insanımıza haberlerimizi ulaştıran medya mensuplarımıza, gazetecilerimize ayrıca teşekkür ediyorum.

Partimize, davamıza emek veren, Türkiye sevdasını bir kilim gibi hizmetlerle, eserlerle nakış nakış ören dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 12 yıldır milletvekilliği yapmış dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Son 12 yıl üç dönem Tokat'ımıza, ülkemize hizmet eden dava arkadaşlarım, milletvekillerimiz Şükrü Ayalan ve Zeyid Aslan'a, teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de kendilerinden her zaman istifade edeceğiz. Çünkü bu
hizmet yürüyüşü, bu dava anlayışı, ne pazara kadar, ne seçimlere kadar, ne üç dönem sonrasına ne de seçim sonrasına kadar; bu hizmet yürüyüşü bu dava arkadaşlığı devam edecek.
7 Haziran Seçimleri için Partimizden çok sayıda milletvekili aday adayımız var. Bu bizim ne kadar güçlü ve ne kadar iyi bir noktada olduğumuzu gösteriyor. Zaten hep beraber uzun soluklu bir dava yürüyüşünde, bir arada çalıştığımız aday adaylarımızla birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyor başarılar diliyorum.
7 Nisanda adaylar belli olduktan sonra da, listede ismimiz yer alsın almasın, ben inanıyorum ki hiçbir dava arkadaşımız, asla hiçbir kırgınlığa kapılmadan, AK Parti Davasının ilkelerine, adabına, teşkilat prensiplerine ve ahlakına uygun bir şekilde, hareket edeceğiz.
Çünkü bizim için siyaset bir ahlak ve erdem vesilesidir. Siyaset, ahlak ve erdeme dayandığı zaman anlam taşır. Aynı zamanda AK Parti bir vefa hareketidir, sadakat, şefkat, merhamet ve hizmet hareketidir. Sadakatimiz davamızadır, sadakatimiz kardeşliğimizedir. Ak Parti bu milletin 90 yıldır sabırla beklediği kabul olmuş hayır duasıdır.
İnşallah bu dualarla halkımızın desteği ile 7 Haziran Seçimlerini tarihi rekorla en az 400 milletvekili ile almak ve Yeni Türkiye'yi hep birlikte inşa etmek zorundayız.” dedi.