İstif Makinesiyle Üç Metre Boyunda Kardan Adam Yaptı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde kar yağışını eğlenceye dönüştürmek isteyen bir esnaf, istif makinesiyle 3 metre yüksekliğinde kardan adam yaptı.

İstif Makinesiyle Üç Metre Boyunda Kardan Adam Yaptı

Beyşehir’de esnaf Atilla Ekiz, kar yağışını eğlenceye dönüştürmek için ilginç bir yöntem seçti. İşyerinin önünde görkemli bir kardan adam yapmak için kolları sıvayan Atilla Ekiz, dükkanında kullandığı istif makinesinden faydalanarak yaklaşık 1,5 saat süren bir çalışmanın ardından 3 metre yüksekliğinde kardan adam yaptı. Dükkanının önünü temizlemek isterken aklına kardan adam yapma fikri geldiğini belirten Ekiz, hem eğlendiğini hem de dükkanının önünü açtığını söyledi.

Kardan adam yaparak çocukluk günlerine dönmek istediklerini belirten Ekiz, boş vakti değerlendirerek yaptıkları kardan adam için malzeme olarak sprey boya da kullandıklarını ifade ederek, “Gözlerini, saçlarını, düğmelerini sprey boya ile yaptık. Ağaçtan kollarını yaptık. Görenlerin ilgisini çekiyor. Yoldan geçen araçlar da durarak bakıyor” diye konuştu.

Dev kardan adamın önünde çocuklar hatıra fotoğrafı çektirirken, kar yağışının ardından Beyşehir Gölü kıyılarına akın eden gençler de kardan adam yapmanın keyfini yaşadı. Kardan adamı ve günbatımı manzarasını görenler hatıra fotoğrafı çekerek anı ölümsüzleştirmeye çalıştı.
Kaynak: İHA