Yavuz Seçkin, Körfezlileri Kahkahaya Doyurdu

Körfez Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında ünlü komedyen Yavuz Seçkin, Körfezlilerle buluştu.

Yavuz Seçkin, Körfezlileri Kahkahaya Doyurdu

Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Yavuz Seçkin gösterisine, Körfezli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gösteriye Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcıları, Körfez Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşlar saatler öncesinden salonu doldurmaya başladı.

Yoğun ilgi nedeniyle salon tıklım tıklım dolarken, yer bulamayan vatandaşlar ise gösteriyi merdivenlere konulan sandalyelerden izledi. Komedi dünyasının ünlü isimlerinden olan Seçkin, gösterisinde yaptığı ünlü taklitleriyle izleyenleri güldürdü.

Gösteri sonrasında Körfezlilerin yoğun ilgisi karşısında çok mutlu olan komedyen Yavuz Seçkin Belediye Başkanı İsmail Baran’a ve belediye yetkililerine teşekkür etti. Seçkin, “Beni, Körfez seyircisi ile buluşturan Körfez Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyorum. Körfez seyircisi ile son derece keyifli bir gösteri yaptık. Umarım yeniden bir araya geliriz” dedi.

Gösterinin sonunda Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yavuz Seçkin’e çiçek ve Körfez’in sembolü olan Kiraz plaketi vererek, teşekkür etti.
Kaynak: İHA