Balıkesir Protokolü, 14 Şubat'ta Nikah Kıydı

Balıkesir protokolü, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikah kıydı, şahitlik yaptı, yeni evlenen çiftlere kırmızı gül ve hediye verdi.

Balıkesir Protokolü, 14 Şubat'ta Nikah Kıydı
Protokol daha sonra 'Karesi Hünerli Eller' kurslarını ziyaret etti ve vatandaşlarla iç içe bir gün geçirdi.
Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler ve İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü halkla iç içe geçirdi. Protokol, 14 Şubat'ta evlenen çiftleri nikah ve düğün salonlarında ziyaret etti. Bazı çiftlerin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz kıydı, bazı çiftlerin de şahitliğini Başkan Yılmaz yaptı. Katıldığı nikahlarda evlenen çiftlere 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla kırmızı gül ve hediyeler veren Başkan Yücel Yılmaz, vatandaşlarla yakından ilgilenip sohbet etti.

Nikah törenlerinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediyesi'nin Karesi AVM'de açtığı 'Karesi Hünerli Eller' kurslarını ziyaret etti. Tek tek dükkanları gezerek ürünleri inceleyen Başkan Uğur, üretilen ürünlere hayran kaldı. Böyle güzel bir projeye imza attıklarından dolayı Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a teşekkür eden Başkan Uğur, "Proje sayesinde kadınlar üretime destek olacak ve sosyal hayatın içine katılacak. Kadınlarımızın sosyal hayatın içine katılıp, üretime katkı sağlamaları bizleri çok mutlu ediyor. Biz de böyle güzel projelerin her zaman arkasındayız" dedi.

Kaynak: İHA