Akseki'de Başarılı Öğretmen Ve Öğrenciler Ödüllendirildi

Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, çeşitli projelerde başarılı elde etmiş öğrenci ve öğretmenlere dizüstü ve tablet bilgisayar hediye etti

Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, çeşitli projelerde başarı elde etmiş öğrenci ve öğretmenlere dizüstü ve tablet bilgisayar hediye etti.

Kaymakam Murat Beşikci, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kitap okumaya ilgiyi artırmak, öğrencinin özgüven duygusunu geliştirmek ve okulunu temsil etme bilincini kazandırmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle, "Her Gün Kitap Okuyorum ve Koçum Benim" projesi yaptıklarını bildirdi.

Kaymakam Beşikci, Akseki'de eğitim ve öğretimde kaliteyi yakalamak için her türlü desteği verdiklerini ve bundan sonra da vermeye devam edeceklerini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı da son yıllarda eğitime yapılan yatırımın arttığını ve buna bağlı olarak eğitim başarısında da artış olduğunu belirtti. Bağcı, desteklerinden dolayı Akseki Kaymakamı Murat Beşikci'ye teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Kaymakam Beşikci tarafından 16 öğrenci ve 2 öğretmene dizüstü, tablet bilgisayar ve çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA