Yenimahalle'de 'Aşk Terapisi' İzleyenleri Güldürdü

Sevilen tiyatro oyunlarını ücretsiz olarak vatandaşın ayağına getiren Yenimahalle Belediyesi, 50’inci Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda “Aşk Terapisi’ adlı tiyatro oyununu Yenimahalleliler’le buluşturdu.

Yenimahalle'de 'Aşk Terapisi' İzleyenleri Güldürdü
Komik olayların anlatıldığı oyunda terapist Sorgun, yıllar sonra muayenehanesinde ilkokul aşkıyla karşılaşır. Bu tesadüf karşılaşmanın sonuçlarını izleyenlere aktaran İstanbul Jest Tiyatrosu, izleyenleri kahkahaya boğdu. Oyunu çok sayıda vatandaşın yanı sıra Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, meclis üyeleri ve muhtarlar da izledi. Ünlü oyuncular Suzan Aksoy, Somer Karvan, Janset, Yusuf Atala ve Fulden Akyürek’in yer aldığı oyunda performanslarıyla büyüleyen oyuncular ayakta alkışlandı.

Oyuncular, salonu tıklım tıklım dolduran tiyatro severler ile selfie çekerek, oyunla ilgili tüm düşüncelerini sosyal medyada ’aşkterapisi’ etiketi ile kendileri ile paylaşmalarını istediler. Oyun sonunda oyunculara çiçek takdim eden Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar adına tüm vatandaşları selamladı. Kartal, "Bugün sanatçılarımız bizlere bu kısacık süre içerisinde hayatın içinden kesitler sundular. Oyuncularımızı başarılı performanslarından dolayı tebrik ediyorum. Yenimahalleliler’le birbirinden güzel tiyatro oyunlarını buluşturmaya devam edeceğiz. Türk tiyatrosuna katkı yapmaya, sanatı yaşatmaya ve sanatın her türlüsüne destek olmaya özen gösteriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA