Okullardan Başkan Akdoğan'a Teşekkür Ziyareti

Niğde Belediyesinin okullara yönelik çevre düzenlemesi ve asfaltlama çalışmaları bütün hızıyla devam ederken, okul yöneticileri ve öğrencilerden de Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ziyaretleri devam ediyor.

Okullardan Başkan Akdoğan'a Teşekkür Ziyareti
Kemal Aydoğan İlkokulu ve Ortaokulunun idareci ve okul aile birliği yöneticileri ile Selçuk İlkokulunun idareci ve öğrencileri, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret ederek, okullarına yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Üst Geçit Teşekkürü

Kemal Aydoğan İlk ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Alkan; müdür yardımcıları ve okul aile birliği yöneticileri ile yaptığı nezaket ziyaretinde Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ a okullarına yapılan hizmetlerden ve Bor yolu üzerinde yapımına başlanan üst geçit çalışmasından dolayı teşekkür ettiler.

Selçuk İlkokulunun Minik Ziyaretçileri

Selçuk İlkokulu Müdürü Orhan Çelik de okul yöneticileri ve öğrencileriyle birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Orhan Çelik, Niğde Belediyesinin okullarında asfaltlama, çevre düzenlemesi çalışması yaptığını, okul çevresinde de yine yol düzenlemesi çalışması yaparak, öğrencilerin daha kaliteli bir ortamda eğitim almalarına katkı sağladığını belirterek, “Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan ve belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Okullarımızın İsteklerini Geri Çevirmiyoruz

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise okul yöneticileri ve öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Başkan Akdoğan, Niğde Belediyesi olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da okullardan gelen talepleri mümkün olduğunca geri çevirmemeye gayret gösterdiklerini belirterek, “Milli Eğitim Müdürlüğümüzden gelen talep doğrultusunda bu yıl 10 okulda yaklaşık 15 bin metrekare asfaltlama ve çevre düzenlemesi çalışması yapıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA