'Bizim Olmazsa Olmazımız, Huzurumuz'

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan'ın birçok yönüyle huzurlu bir kent olduğunu ve bunu korumanın "olmazsa olmazları" olduğunu ifade ederek, "Bir yerde huzur ve güven yoksa orada başarılı olmanız, güçlü olmanız beklenemez. Huzurumuza kastedenlerin karşısında en sert şekilde duracağız. Bu ülkenin ve bu toprakların kıymetini bilmek zorundayız" dedi.

Deniz, Yalnızçam Kayak Merkezi'nde kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Geride bırakılan yılı değerlendiren ve yeni yıla ilişkin hedefler hakkında bilgi veren Deniz, Ardahan'ın huzurlu bir kent olduğunu, ancak huzurda sınır tanımadıklarını, buna geliştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Deniz, Ardahan'ın birçok yönüyle huzurlu ve mutlu bir şehir olduğunu ve bunu "olmazsa olmaz" olarak gördüklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Biz olaya böyle bakıyoruz. Bir yerde huzur ve güven yoksa orada başarılı olmanız, güçlü olmanız beklenemez. Huzurumuza kastedenlerin karşısında en sert şekilde duracağız. Bu ülkenin ve bu toprakların kıymetini bilmek zorundayız. Etrafımızda olup bitenleri herkes görüyor. Bu nedenle bugün bir kez daha birlik ve kardeşliğimize sarılma zorunluluğunu hissediyoruz. Kardeşçe daha çok bir birimizi kucaklamanın zamanı."

Ardahan'da, 2015 yılında olduğu gibi yeni yılın da ulaşım ve eğitimde yatırım yılı olacağını belirten Deniz, şunları söyledi:

"Tüneller ve bölünmüş yollarla ilgili çalışmalar, aralıksız sürecek. Birçok işin altyapısına yönelik çalışmalarımız şimdiden başladı. 2015'de olduğu gibi 2016'da da gerekli çalışmalarımız aralıksız sürecektir. Amacımız ve hedefimiz, 2016 yılının daha iyi olmasıdır. Özellikle tüneller ve bölünmüş yollar ile ilgili çalışmalarımız tam hızıyla sürecektir. Bugün fiziki olarak eğitimde Türkiye'nin ortalamasının çok çok üstündeyiz. Sınıf ortalamamız 18-20 ama eğitime yaptığımız yatırımlarda da geri durmayacağız. "

Kaynak: AA