Kocaeli Büyükşehir'de Demir Alım İhalesi Yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından köylerde kullanılacak inşaat malzemesi yardımları için demir alım ihalesi yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir'de Demir Alım İhalesi Yapıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü, 900 ton demir, 500 ton demir ve 100 ton 8 milimetre nervürlü çelik hasır alım ihalesi gerçekleştirildi.

Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından 2005 yılından bu yana köy muhtarlarının talepleri doğrultusunda köy tüzel kişiliğine ait cami, Kur’an kursu, mezarlık, düğün salonu gibi ortak kullanım alanlarına ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan inşaat malzemesi yardımlarında kullanılacak demirler için yapılan ihaleye 6 firma teklif verdi.

İhalenin sonuçlanması ve yüklenici firma ile sözleşmenin imzalanmasının akabinde, teknik şartnamede belirtilen özelliklerde sahip malzemeler, 150 takvim günü içerisinde Büyükşehir Belediyesi’nin belirlediği teslim programı dahilinde mesai saatleri içerisinde nakliye, yükleme ve boşaltma yükleniciye ait olmak üzere, gösterilen alana teslim edilecek.

Köylerde vatandaşların ortak kullanımında olan alanlara yapılacak tadilat, onarım ve yapım işlerinde kullanılacak inşaat malzemeleri, muhtarların talebi doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.
Kaynak: İHA