Midyat Belediyesi 250 Geçici İşçi Aldı

Midyat Belediyesi, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 4.5 ay süreyle belediyede çalıştırılmak üzere 250 geçici işçi aldı.

MARDİN - Midyat Belediyesi, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 4.5 ay süreyle belediyede çalıştırılmak üzere 250 geçici işçi aldı.

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 4.5 ay süreyle belediyede çalıştırılmak üzere 250 geçici işçi aldıklarını belirtti.

Nasıroğlu, yaptığı açıklamada, Midyat Belediyesi bünyesinde bulunan bazı kurum ve kuruluşlarda alt yapı, temizlik ve fen işlerinde çalıştırılmak için İş-Kur Mardin İl Müdürlüğü'ne başvuran 250 kişinin işe alındığını söyledi.

Nasıroğlu, "Bizim bölgede işsizlik had safhada. Belediye olarak ekonomik gücümüz zayıf. İş-Kur sayesinde bir nebzede halkımızın sorunlarına çare olmaya çalışıyoruz. Bu alımda emeği geçen bütün yetkililere teşekkür ederim" dedi.

Yoğun başvurunun ardından işe alınacak kişilerin belirlenmesi için Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu başkanlığında komisyon kuruldu.

Komisyonun, mülakatla belirlediği işçilerin yarından itibaren işe başlayacağı kaydedildi.
Kaynak: AA