AK Parti'de Aile İçi İletişim Semineri

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında kadınlara yönelik Aile İçi İletişim Semineri düzenledi.

AK Parti'de Aile İçi İletişim Semineri
AK Parti Kadın Kolları üyesi Sosyolog Emine Taran, AK Kadınlara parti il binasında Aile İçi İletişim Semineri verdi. Son günlerde boşanmalarla adından olumsuz anlamda söz ettiren Düzce’de taşın altına elini sokan AK Parti, kadınlara yönelik seminerleri başlattı. Sosyolog Emine Taran tarafından ilk olarak Aile İçi İletişim Semineriyle başlayan seminerlere tüm kadınlar davet ediliyor. Ailelerinde yaşanan sorunları iletişim ile çözebileceklerini kaydeden Taran, “Özellikle teknolojik gelişmelerin iletişim hayatımıza etkilerini görüyoruz. Ancak teknolojiden olumlu şekilde yararlanmak gerekiyor. İletişimin en önemli unsurlarından biri olan göz teması ve dinlemeyi hayatımızdan çıkarıyoruz. Bu da sorunların başlamasına sebep oluyor. Aile içindeki iletişim kopukluğu da özellikle son yıllarda sıkça görülen boşanmaların neden oluyor. Özellikle birbirimizi dinleme konusunda duyarlı olmamız ve ön yargılarımızdan uzaklaşmamız hem aile yapımızı kuvvetlendirecek hem de toplumumuzun temellerini sağlamlaştıracaktır” ifadelerinde bulundu.

Aile İçi İletişim Seminerini kadınlar dikkatle dinleyerek yaşadıkları sorunlar hakkında sorularını da seminer sonunda sormayı ihmal etmedi.
Kaynak: İHA