Terme Belediyesinin Çalışmaları

Terme Belediyesi, ulaşımın daha rahat sağlanabilmesi amacıyla şehrin muhtelif adreslerinde imara uygun yeni yollar açıyor.

Belediye Başkanı Şenol Kul, yol açma çalışmalarının tamamlanmasından sonra İlk etapta SASKİ ekipleri tarafından yağmur suyu ve altyapısı yapılacak olan yolların, Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol ekipleri tarafından üst yapılarının tamamlanacağını söyledi.

Çalışmaları ara vermeden sürdürdüklerini belirten Kul, "İmarı tamamlanan yerleşim alanlarının yolları kısa sürede açılacak. Yeni imar yolları, ilçemizin gelişmesi ve büyümesi anlamına geliyor ki bu da şehrimizin cazibe merkezi olma yolunda ilerlediğinin göstergesidir. Yeni açtığımız yolları imara uygun, planlı bir şekilde yapıyoruz. Kentimizin yarınlarını oluşturmak, sağlam zeminler üzerine oturmuş bir şehir oluşturmak için çalışıyoruz. Bu düşünceyle Bahçelievler Mahallemizde imara uygun yeni bir yol açma çalışmalarına başladık. Altyapısı tamamlanan alanlarda üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Bu alandaki faaliyetlerimizi bir an önce neticelendirip, ilçemiz genelinde ulaşıma yeni bir soluk kazandıracağız. Yeni yaşam alanları doğacak" dedi.

Belediye Fen işleri Müdürü Ozan Savaş ise Bahçelievler Mahallesi Sürmene Sokak ve Sivaslılar Caddesi'nde 115 metre, 175 metre ve 100 metre olmak üzere 3 imar yolunda çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA