Gençlik Ve Spor Bakanlığı Bakan Müşaviri Özdemir, Antrenör Ve Gençlik Liderleriyle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Müşaviri Ali Özdemir, Bilecik’te düzenlenen "Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Lideri ve Antrenör Tanışma, Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı"na katıldı.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Bakan Müşaviri Özdemir, Antrenör Ve Gençlik Liderleriyle Buluştu
Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, Özdemir’in yanı sıra Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Şube Müdürü Kemal Başkır, gençlik liderleri ve antrenörler de hazır bulundu. Toplantıda konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Müşaviri Ali Özdemir, gençlik liderliği ve antrenörlük işinin her ne kadar meslek olarak görünse de aslında gönüllülük işi olduğunu belirtti.

Gençlerde var olan potansiyel ve cevherlerin gençlik merkezleri gibi ortamlarda gün yüzüne çıkarak hayat bulduğunun altını çizen Özdemir, "Böyle ortamlarda kendilerini ifade etme, öz güven kazanma, güzel çevreler edinme ve kardeşlik duygularını yaşayarak paylaşmayı öğrenme gibi topluma örnek olabilecekleri güzel davranışlar ediniyorlar. Ülkenin güzelleşmesi bireyin güzelleşmesinden, bireyin güzelleşmesi ise, siz antrenörlerimiz ve gençlik liderlerimizden yani böyle güzel ortamlardan geçiyor" dedi.

Toplantının sonunda antrenörler ve gençlik liderleriyle tek tek tanışarak karşılıklı sohbet eden Özdemir, onların görüşlerini ve sorunlarını dinledi.

İl Müdürü Aslan Yıldız ise, bu çok verimli toplantıdan dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ve Bakan Müşaviri Ali Özdemir’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA