Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Dönem Toplantısı Yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayı dönem meclis toplantısının ilk birleşiminde, 2 madde gündem dışı olmak üzere toplam 68 madde görüşüldü.

Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Dönem Toplantısı Yapıldı
Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak’ın başkanlığında yapılan meclis toplantısında, ilk olarak üyelerden yoklama alındı. Yoklamanın ardından Kasım ayı toplantısının ilk birleşiminde, ikincisi gündem dışı olmak üzere toplam 68 madde görüşüldü. Kasım ayı toplantısının ilk birleşiminde görüşülen 60 madde oy birliği ile çeşitli komisyonlara sevk edildi. 8 madde teklif karar olarak kabul edildi. Meclis’te başka görüşülecek konu olmadığından bir sonraki meclis toplantısının 13 Kasım 2015 Cuma ve saat 16.00’da yapılmasına karar verildi.

GASKİ GENEL KURULU YAPILDI

GASKİ Genel Kurul sıfatı ile toplanan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, gündemin hemen ardından GASKİ Genel Kurulu’nun 2015 yılı Kasım ayı 2. olağan toplantısının 1. Birleşim gündemi gerçekleştirdi. 2016 yılı mali bütçesinin görüşülmesi, atık su ve normal su tarifelerinin yapıldığı kurulda, 4 madde görüşüldü. Maddelerden sayılı dolu kadro ve kurumsal kimlik çalışmasının onaylanması da görüşülüp kabul edildi.
Kaynak: İHA