Bozüyük'te Ersoy Ailesinin Acı Günü

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Ersoy Metal Fabrikası sahibi ve Merkez Kasımpaşa Camii Dernek Başkanı Hacı Halit Ersoy vefat etti.

Bozüyük'te Ersoy Ailesinin Acı Günü
Ersoy’un cenazesi uzun süre başkanlığını yaptığı Merkez Kasımpaşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi. Hacı Halit Ersoy’un ani ölümü ailesini ve akrabalarını yasa boğarken sevenlerini cami bahçesi alamadı. Cenazeye AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, eski bakan ve milletvekili Bahattin Şeker, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Süleyman Can, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, ilçenin önde gelen iş adamı, esnaf ve sanayicilerinin yanı sıra çok kalabalık bir vatandaş kitlesi katıldı.

Cenazenin defin işlemlerinin ardından meclis üyesi Ayhan Ersoy cenazeye katılarak bu kederli günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm sevenlerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA