KTO'nun Ticarete Bakış Dergisinin Ekim Sayısı Yayınlandı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, derginin yeni sayısında “Hizmet kalitemizi Sürekli İyileştirmeyi Hedefliyoruz” başlıklı yazısı ile Oda üyelerine seslendi.

KTO'nun Ticarete Bakış Dergisinin Ekim Sayısı Yayınlandı
Başkan Hiçyılmaz yazısında; ticaretin şekil ve anlayış değiştirmeye başladığını iyi bildiklerini ve geleceğe ilişkin planlamaları da bu anlayışa uygun gerçekleştirmeye devam ettiklerini belirterek, “Geleceğin ticaret odasının şekillenmesi, hizmet kalitesinin katbekat artması amacıyla planlamasını yaptığımız yeni hizmet binamızın temelini attık” ifadelerini kullandı.

Yazısında, “Geleceğe olan yatırımın yalnızca bir bina inşaatıyla sınırlı kalamayacağının da farkındayız” diyen Hiçyılmaz, “ISO-9001:2009 Kalite Yönetim Sistemi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği içinde yer alan çok az sayıda ticaret odasının sahip olduğu IS0-10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve ISO-27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini aldık” dedi.

Başkan Hiçyılmaz’ın yazısının İngilizce olarak da okuyuculara sunulduğu Ticarete Bakış dergisinde, 2015 yılının Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirilen faaliyetler başta olmak üzere; Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın ‘Belediyecilik, Şehircilik, Ticaret ve Kayseri’ başlıklı yazısı ile meslek komitesi başkanıyla yapılan röportajlar yer aldı.

Ticarete Bakış Dergisi’nin yeni sayısında ayrıca; ekonomiye ilişkin makaleler, 2016 yılı fuar takvimi ve üyelere yönelik bilgilendirme yazıları bulunuyor.
Kaynak: İHA