Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eyüp Sultan'da şükür namazı

1 Kasım seçimleri sonrası yazılı bir açıklamayla Başbakan Davutoğlu'nu kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Eyüp Sultan Türbesi'ne geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eyüp Sultan'da şükür namazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eyüp Sultan'da şükür namazı
Erdoğan vatandaşlarla 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirip, tebrikleri kabul ediyor.

1 Kasım genel seçimleri sonuçlarını Üsküdar Kısıklı'daki evinde takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Eyüp Sultan'da türbe ziyareti gerçekleştiriyor.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle;

''Siyasi dünyada bunun belirleyicisi milli iradedir. Seçim istikrardan yana tecelli etti. Milli irade istikrardan başka seçim yok dedi. Şuanda çıkan neticenin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Bir olalım, diri olalım hep birlikte Türkiye olalım.

Üzerimizde oynanan oyunlara cevap vermemiz lazım. Milletime şükranlarımı sunuyorum. Ülke genelinde cereyan eden seçimlerde demokratik olgunluğun ne ifade ettiğini görmüş olduk.

Şahsımla alakalı olarak değerlendirmek doğru olmaz ancak dünya medyası ne için ülkemizle bu denli ilgilenirken kendi ülkeleriyle ilgilenmiyorlar.

Şuanda yüzde 50 ile bir parti iktidar oldu. Şu anda geçici neticelere baktığımızda yüzde 50 gibi bir rakam görüyoruz. Buna tüm dünyanın saygı duyması gerekir. Hamdolsun çok olgun bir seçim geçti. Çok kısa zamanda da neticeler netleşti. Milletim sağ olsun var olsun.'''