Uygulama Otelinin İlk Misafirleri İlçe Protokolü Oldu

ANTALYA - Kumluca'da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okuluna bağlı olarak yapılan uygulama oteli, tamamlanarak hizmete girdi.

Uygulama Otelinin hizmete girmesi dolayısıyla, ilçe protokolüne kahvaltılı tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, Kaymakam Polat Kara, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Emniyet Müdürü Mustafa Karaarslan, AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve davetliler katıldı.

Toplantıda konuşan ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, ilçeye kazandırılan böyle güzel bir tesisin hizmete girmiş olmasından dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek, tesisin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kumluca Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Ayaz da, uygulama otelinin 42 normal oda, üç suit oda olmak üzere toplam 45 oda ve 90 yatak kapasiteli olduğunu anlatarak, otelde ayrıca ana restoran bulunduğunu ve 200 kişilik yemek organizasyon hizmeti verebildiklerini söyledi.

Ayaz, 200 kişilik konferans salonu bulunduğunu da vurgulayarak,  "Oda fiyatlarımız iki kişilik odamızda kişi başı 40 lira, tek başına kalmak isterse 60 liradır. Şuanda oda ve kahvaltı hizmeti vermekteyiz. Gruplara özel akşam yemekleri yapılmakta" dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da 1999 yılında Belediye Başkanı olduğunda ilçede otel  olmadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Bir dönem iş dünyasında otel yapılmasını bekledik. Baktık olmadı, belediye olarak otel yapmak istemiştik. Tam o sırada bir iş adamımız otel yapmak istediğini söyledi. Biz de belediye olarak elimizden geleni yaptık. Ayrıca Mavikent Mahallemizde, 5 yıldızlı bir otelimiz oldu. Şimdi uygulama otelimiz var. Bir başka beş yıldızlı otelimiz daha yapılıyor."

Konuşmaların ardından katılımcılara otel binası gezdirilerek bilgi verildi.

Kaynak: AA